Over mij

Hallo,

Allereerst van harte welkom!

Mijn naam is Patrick van Rijnen.
Ik heb sinds 2009 mijn eigen rijschool.

Een autorijschool beginnen, heb ik altijd erg leuk gevonden. In oktober 2007 heb ik een cursus gevolgd voor rij-instructeur. De cursus duurde een jaar en in oktober 2008 ben ik daar dan ook voor geslaagd.

Ik geef les volgens de nieuwe rij methodes. Dat houdt in: vlot, veilig, comfortabel en energie bewust auto rijden. Ook geef ik les in het rijden m.b.v een navigatiesysteem.

Sinds kort ben ik ook faalangstinstructeur geworden. Faalangstinstructeur wil zeggen dat je leerlingen begeleid die faalangst hebben.

 

De les auto is een Seat Ibiza 1.2, een mooie,sportieve niet al te grote auto, waarin het prettig is om rij lessen mee te volgen!

Ik doe ook E-achter B met een Hyundai tucson, eveneens een mooie auto die met de aanhanger een mooie combinatie vormt. Dit rijbewijs kun je ook in maar twee dagen doen!

Vraag naar de voorwaarden.

Want immers, slagen doe je samen!

Ga niet alleen af op de slagingspercentages van een rijschool.

De slagingspercentages van een rijschool hangen namelijk van meerdere faktoren af, zoals het aantal rijlessen dat word gegeven, de kwaliteit van rij-instructeur/trice, goede lesmateriaal, lesmethode etc.

Maar ook het verschil in leerlingen bepalen een groot deel van het slagingspersentage. Bij mij word naar de leerling zelf gekeken en dus niet naar het slagingspercentage. 

 

Hopelijk tot snel in de lesauto!

                      Patrick van Rijnen


Voor meer informatie : 06-294-18-425

E mail: p.van.rijnen@tele2.nl