Naam : David
Reactie : Deze week mijn E-achter B gehaald, altijd makkelijk voor de sleurhut van mijn vader. prima bevallen bij rijschool van Rijnen. Patrick Bedankt!
Datum : 06-12-12
Naam : Lennart Laban
Reactie : meer dan een jaar gelest bij patrick. erg fijne instructeur. rustig en vriendelijk in uitleggen. zkkr weten een aanrader.
Datum : 19-12-12
Naam : Masje de Wit
Reactie : Een super goede rij instructeur!! Geeft goed les. Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!
Datum : 19-01-13
Naam : Angela Appel
Reactie : Ik wil Patrick heel erg bedanken voor de rijlessen ondanks mij slechthorendheid de tijd en geduld ben ik ook 1x geslaagd!
Datum : 30-01-13
Naam : Tessa de Jong
Reactie : Altijd een duidelijke uitleg en dus goede lessen gehad. Ook nog eens in 1 keer geslaagd. Zeker een aanrader!
Datum : 03-05-13
Naam : danny tijsterman
Reactie : na de tweede keer afrijden geslaagd dat krijg je he met een goede rijinstructeur patrick nog bedankt!
Datum : 03-07-13
Naam : Demi van Wageningen
Reactie : Ook ik in 1 keer geslaagd dankzij Patrick, bedankt!!!
Datum : 25-09-13
Naam : Ariane Bolhuis
Reactie : Patrick is een goede instructeur! Leuke, goede en leerzamen lessen gekregen! Zeker weten een aanrader!
Datum : 16-10-13
Naam : Nienke
Reactie : Als je goed les wilt krijgen, moet je naar Patrick gaan:) Bedankt!
Datum : 05-12-13
Naam : Danielle
Reactie : In 30 lessen mijn rijbewijs gehaald, dankzij de goede Hulp van Patrick hij begeleid je rustig en zorgvuldig. Zeker geen spijt van mijn keuze gehad. Top instructeur:D
Datum : 16-04-14
Naam : Marielle Blaak
Reactie : Hele fijne lessen gehad. En in 1x geslaagd! Bedankt!
Datum : 21-04-14
Naam : Joppe de Jong
Reactie : Hele goede lessen gehad. In n keer geslaagd met 32 lessen. Bedankt!
Datum : 13-06-14
Naam : laura
Reactie : Patrick is fijn om les van te krijgen, is altijd op tijd en dat is ideaal. Je krijgt les in stapjes en dat gaat op jou tempo. Hij zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat dat jou auto. (is natuurlijk niet zo). Patrick weet veel examen routes en rijdt die ook samen met je. Dat is fijn, zodat je weet waar je aan toe bent. gr laura
Datum : 14-06-14
Naam : Rick
Reactie : Super blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!, vooral het in stapjes leren rijden beviel goed. In twee keer geslaagd!
Datum : 26-06-14
Naam : Rosanne
Reactie : ik heb een half jaar gelest bij Patrick en ik vond de lessen altijd gezellig maar vooral ook heel leerzaam! Echt een aanrader!
Datum : 24-08-14
Naam : Roberto Schilperoord
Reactie : Na 35 lessen toch geslaagd in 1keer, patrick super bedankt ik heb echt veel bij je geleerd!
Datum : 25-09-14
Naam : Tim Korfker
Reactie : Nu een aantal maanden mijn rijbewijs, maar ik wil Patrick via deze weg nogmaals bedanken! Een goede rijinstructeur die je met de juiste begeleiding naar dat roze papiertje loodst!
Datum : 04-10-14
Naam : Willem de pater
Reactie : Patrick is een aanrader om les van te krijgen. Rustig en vriendelijk waardoor je je altijd op je gemak voelt, en heeft duidelijke les instructies. Bedankt!
Datum : 04-10-14
Naam : Mattijs
Reactie : Lessen bij Patrick is voor mij de goede keuze geweest! Hij observeerd je en aan de hand daarvan gaat hij je les geven, dus op de manier die goed voor jou is. Tevens zijn de lessen erg gezellig. Ook word je goed voorbereid op je examen. Ik zou iedereen Patrick als rij-instructeur aanbevelen!!
Datum : 07-10-14
Naam : Wim van Vliet
Reactie : De lessen waren altijd erg gezellig en leerzaam. Bedankt!
Datum : 12-11-14
Naam : wilbert olieman
Reactie : Patrick echt super bedankt! Altijd goede lessen! Zeker geen spijt van gehad bleef altijd rustig. Heb met plezier bij je gelest! Aanrader! Dankjewel
Datum : 12-11-14
Naam : wilbert olieman
Reactie : Patrick echt super bedankt! Altijd goede lessen! Zeker geen spijt van gehad bleef altijd rustig. Heb met plezier bij je gelest! Aanrader! Dankjewel
Datum : 12-11-14
Naam : miranda
Reactie : p.van rijnen is top. hij is rustig en legt alles goed uit en stelt je op je gemak ik raad het iedereen aan....
Datum : 15-11-14
Naam : Gerjen Laban
Reactie : super bedankt Patrick! het waren goede en leerzame lessen. aanrader
Datum : 19-11-14
Naam : Min
Reactie : Dankzij Patrick in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Aanrader voor iedereen;)
Datum : 03-12-14
Naam : Tobias Begeer
Reactie : Patrick Bedankt! Ik ben heel erg blij dat ik Patrick van Rijnen heb gekozen. Hij is een enorm goede rij instructeur. Hij is geduldig, laat je zelf nadenken en bereid je helemaal voor op zelf rijden. Als je iemand zou moeten kiezen, kies dan Patrick en je zal geen spijt hebben!
Datum : 31-12-14
Naam : Anouk Smit
Reactie : Eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Onwijs bedankt voor de goede hulp en de fantastische begeleiding. Ik heb in 35 lessen veel geleerd. Nu alles toe gaan passen in de praktijk! Bedankt!
Datum : 07-04-15
Naam : Marcel
Reactie : Patrick is een fijne intructeur, hij is geduldig en bereid je goed voor op het examen en na je examen. Hij Heeft Een duidelijk les schema. Bedankt!
Datum : 02-05-15
Naam : Tim Westphal
Reactie : Het heeft eventjes geduurd maar ook ik heb mijn rijbewijs gehaald via Patrick. Bedankt voor je geduld tijdens het belachelijk lange proces. Ik heb mij lesje wel geleerd over het eigen risico e.d. Cruise nu heerlijk rond over de Nederlandse wegen met vriendin, moeder of vrienden en ik moet zeggen, het bevalt me prima. Succes met de volgende lichting aspirant bestuurders Groetjes Tim
Datum : 06-05-15
Naam : Daniel Oosterom
Reactie : Bedankt voor het les geven Patrick . Heb veel van je geleerd in korte tijd. super rijschool!
Datum : 06-05-15
Naam : Jelmer
Reactie : Dankzij Patrick heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald! Bedankt Patrick!
Datum : 15-08-15
Naam : Gideon
Reactie : Patrick is een goede rijinstructeur die je een goed inzicht geeft in je verbeterpunten en geduldig reageert. Heb zelf mijn rijbewijs in 30 lessen gehaald dus ik ben natuurlijk dik tevreden!
Datum : 08-09-15
Naam : Coen van der Sar
Reactie : Patrick bleef altijd rustig, hij leert je alles zo snel mogelijk aan en geeft je goede tips. Het was niet alleen goed maar ook gezellig
Datum : 08-09-15
Naam : Leanne
Reactie : Patrick is een hele fijne rijinstructeur ik heb geen spijt van de keuze om bij hem te lessen. Patrick legt goed uit en geeft de lessen in stapjes en op jou tempo. Ik vond de lessen erg fijn Patrick is rustig en doet doet er alles aan om je goed voor te bereiden op het examen. Patrick is ook een erg goede rijinstructeur als je last hebt van faalangst. Bedankt voor de fijne lessen en goede begeleiding
Datum : 08-09-15
Naam : monique
Reactie : 17lessen genomen en met volle zekerheid in 1x geslaagd ook hadden hij erg veel geduld als hij les gaf zeker een aanrader!!
Datum : 08-09-15
Naam : Leanne
Reactie : Patrick is een hele fijne rijinstructeur ik heb geen spijt van de keuze om bij hem te lessen. Patrick legt goed uit en geeft de lessen in stapjes en op jou tempo. Ik vond de lessen erg fijn Patrick is rustig en doet doet er alles aan om je goed voor te bereiden op het examen. Patrick is ook een erg goede rijinstructeur als je last hebt van faalangst. Bedankt voor de fijne lessen en goede begeleiding
Datum : 09-09-15
Naam : Gerrit van Straalen
Reactie : Patrick is een fijne, rustige instructeur. Veel geleerd en geslaagd. Bedankt!
Datum : 09-09-15
Naam : Melanie
Reactie : Super les gehad!! En heel veel geleerd!! Bedankt Patrick.
Datum : 14-09-15
Naam : charlotte
Reactie : Super fijne rijlessen gehad!!! zeker aan te bevelen!! bedankt voor alles!
Datum : 24-09-15
Naam : Joëlle Laban
Reactie : Sinds november aan het genieten van mijn rijbewijs. Wat ben ik blij met de keuze voor deze rijschool, fijne lessen gehad en alles op mn eigen tempo geleerd. Patrick is een rustige man en dat heeft mij geholpen in de auto al had ik stress, of als ik weer te snel ging. Nogmaals bedankt Patrick, het waren hele fijne lessen en heb het altijd leuk gevonden de lesauto in te stappen!
Datum : 13-03-16
Naam : Annouk
Reactie : Erg leuke en goede rijlessen van Patrick gehad. Een zeer geduldige en duidelijke instructeur.
Datum : 13-03-16
Naam : Henrike
Reactie : Bedankt voor de lessen. Een fijne rijschool. Rijinstructeur legt alles rustig uit en geeft op jou tempo les!!
Datum : 13-03-16
Naam : Sanne
Reactie : Enorm fijne rijlessen gehad! Rij nu lekker rond in mn eigen auto!
Datum : 14-03-16
Naam : Elles
Reactie : P van Rijnen is een erg goede autorijschool. Patrick heeft veel geduld en straalt rust uit. Bovendien past hij zich aan jou tempo aan en is hij altijd op tijd. Zeker een aanrader!
Datum : 14-03-16
Naam : Leonie Blaak
Reactie : Super fijne rij instructeur. Rustig tijdens de lessen, en neemt goed de tijd voor je! Nogmaals bedankt Patrick!
Datum : 23-03-16
Naam : Kaylee de Graaf
Reactie : Dankzij de leuke en leerzame rijlessen bij Patrick ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs B! Zeker een aanrader!
Datum : 12-04-16
Naam : Hannah
Reactie : Vandaag in 1 keer geslaagd :D Super fijne lessen gehad!
Datum : 20-04-16
Naam : Twan Hofman
Reactie : Altijd een gezellige sfeer in de auto. Patrick blijft rustig en legt alles goed uit, al moet hij het 100 keer vertellen. Resultaat: in 1x geslaagd. Bedankt Patrick
Datum : 17-05-16
Naam : Peter
Reactie : Afgelopen week mijn rijbewijs weten te behalven dankzij de zeer gezellige maar ook zeer leerzame lessen van Patrick! Een rijschool om aan te bevelen!
Datum : 04-06-16
Naam : Djordy
Reactie : Goeie, heldere uitleg gehad, waar ik later nog steeds baat bij heb!
Datum : 11-08-16
Naam : Maureen Hoogendijk
Reactie : Patrick is een geduldige en vriendelijke rij-instructeur. Hij heeft me heel goed voorbereid op het behalen van mijn rijbewijs, door die goede voorbereiding (vooral toen het examen steeds dichterbij kwam) ben ik in één keer geslaagd!
Datum : 11-08-16
Naam : priscilla
Reactie : super gezellige lessen gehad, en dankzij patrick over mijn rijangst heen gekomen. duidelijke uitleg, en komt altijd zijn afspraken na. nogmaals bedankt gr priscilla
Datum : 23-08-16
Naam : Laura Sonneveld
Reactie : Top rijlessen gehad! Gezellige & duidelijke instructeur, dus zeker een aanrader!
Datum : 23-08-16
Naam : Lisa
Reactie : super bedankt voor de gezellige rijlessen.
Datum : 24-08-16
Naam : Kars
Reactie : Jaar gelest bij Patrick. Ik ben erg goed begeleid en kan nu met een gerust hart de weg op.
Datum : 24-08-16
Naam : Rachelle
Reactie : Goede rij instructeur, duidelijk met zijn uitleg. Heb nu al een paar maanden mijn rijbewijs en heb veel aan zijn uitleg gehad. Bedankt voor de lessen!
Datum : 25-08-16
Naam : Wim Slingerland
Reactie : Geweldige lessen gehad, was altijd gezellig. Heb veel geleerd. Bedankt voor de lessen Patrick
Datum : 25-08-16
Naam : Judith
Reactie : Gisteren heb ik mijn rijbewijs B gehaald dankzij de gezellige rijlessen van Patrick. Bij Patrick leer je veel in één les, je kunt gemakkelijk je eigen groei terug zien op papier, omdat hij dit bijhoudt. Ook is Patrick flexibel en altijd bereikbaar als je je les een keer wilt verzetten. Verder kijkt hij goed naar je sterke en zwakke punten in het rijden; hier past hij de lessen op aan. Ook heb je zelf inbreng in wat je nog extra wilt oefenen. Kortom: goede instructeur, zeker een aanrader!
Datum : 01-09-16
Naam : Marit
Reactie : Ik raad het jullie zeker aan om bij autorijschool P van Rijnen te gaan lessen! Ik vond Patrick een fijne instructeur. Hij is erg vriendelijk, legt goed uit en is geduldig! Heel erg bedankt Patrick!
Datum : 17-09-16
Naam : Channa
Reactie : Gezellige rijlessen gehad! Patrick is een goede leermeester, je leert rijden bij Patrick op je eigen tempo! Bedankt!
Datum : 23-09-16
Naam : Renate Rensen
Reactie : Heel erg bedankt voor alle geduld, ik heb veel geleerd.
Datum : 14-10-16
Naam : Rosanne Polman
Reactie : Mijn B-rijbewijs gehaald bij Patrick. Goede en fijne rijschool, heel erg bedankt Patrick!
Datum : 25-10-16
Naam : Dominique Vos
Reactie : Hele goede, leuke en gezellige lessen, na ongeveer 35 lessen in 1x geslaagd! Bedankt Patrick :)
Datum : 28-10-16
Naam : Stefan mohanu
Reactie : Heb bij meerdere rijscholen gelest waar patrick zeker boven uit springt hele fijne rijiinstructeur die ik zeker iedereen aan zal bevelen in weinig lessen in 1x geslaagd bij patrick
Datum : 01-11-16
Naam : Pepijn de Jong
Reactie : Altijd fijne en duidelijke rijlessen gehad. Goede prijs voor een goede kwaliteit.
Datum : 21-11-16
Naam : Lydia
Reactie : Heb veel geleerd tijdens de lessen, het was gezellig en zeker aan te raden. Patrick bedankt!
Datum : 11-12-16
Naam : Jorni westdijk
Reactie : Goede rij instructeur waarmee je kan lachen en een hoop kan leren
Datum : 12-01-17
Naam : Jorni westdijk
Reactie : Goede rij instructeur waarmee je kan lachen en een hoop kan leren
Datum : 12-01-17
Naam : Bianca Blijleven
Reactie : Yes geslaagd! Met dank aan een goede en duidelijke instructeur! Bedankt dat je zoveel vertrouwen in mij had! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
Datum : 16-01-17
Naam : Michelle
Reactie : Stiekem baal ik er een beetje van dat ik nu mijn rijbewijs heb. Ik heb niemand meer om tegen te praten en te schreeuwen als ik me weer eens ergerde aan mensen die hun knipperlicht niet gebruikten. De lessen bij Patrick waren altijd erg leuk en gezellig, het is een topinstructeur!
Datum : 30-01-17
Naam : Tabitha
Reactie : Hele goede lessen gehad! Patrick legt alles rustig en duidelijk uit. Bedankt!
Datum : 30-01-17
Naam : Joëlle Gorissen
Reactie : Heel erg bedankt Patrick voor de leerzame lessen. Zo heb ik het in één keer kunnen halen! Top instructeur!
Datum : 04-03-17
Naam : Debora
Reactie : Leuke lessen, fijn dat ik ook examenroutes kon rijden zodat ik goed voorbereid mijn examen kon gaan doen. Bedankt!
Datum : 30-03-17
Naam : Sara Youssef
Reactie : Hele fijne en gezellige lessen gehad bij Patrick. Hij legt alles met veel rust en geduld uit. Van een foutje maakt hij opbouwende kritiek in plaats van je nadrukkelijk te wijzen op je fout.
Datum : 31-03-17
Naam : Rosita
Reactie : Patrick kan goed lesgeven en blijft altijd rustig. Mijn lessen zijn goed bevallen bij Patrick!
Datum : 01-04-17
Naam : Rosita
Reactie : Patrick kan goed lesgeven en blijft altijd rustig. Mijn lessen zijn goed bevallen bij Patrick!
Datum : 01-04-17
Naam : Joëlle Schoonderwoerd
Reactie : In 2 keer mijn rijbewijs gehaald! Dat dankzij de leerzame lessen van Patrick. Dankjewel!
Datum : 18-04-17
Naam : jonathan
Reactie : ik heb fijne lessen bij p. van Rijnen gehad, hij was altijd duidelijk en kon streng zijn maar dan leerde je er wel wat van, zeker een aanrader
Datum : 26-04-17
Naam : Jelle Deurloo
Reactie : patrick geeft op een rustige en vriendelijke manier rijles. ik heb bijna een jaar gelest en heb mijn rijbewijs in 1x gehaald.
Datum : 20-07-17
Naam : Jochem
Reactie : Was altijd gezellig en heel leerzaam als je van 1 iemand goed auto wilt leren rijden dan moet je zeker weten bij patrick zijn Bedankt
Datum : 20-07-17
Naam : Melanie de Graaf
Reactie : Bedankt voor de hulp, met het behalve van mn rijbewijs!!!
Datum : 20-07-17
Naam : Jordy
Reactie : Super goeie en leerzame lessen gehad. Patrick bedankt!
Datum : 24-08-17
Naam : Rien
Reactie : Door de leerzame lessen van Patrick ben ik in 1 keer geslaagd, bedankt!
Datum : 26-08-17
Naam : Natascha
Reactie : Bedankt voor lessen! Tops: - je wordt goed voorbereid op je examen. Elk foutje wordt opgemerkt en daardoor blijf je nauwkeurig. - Dingen worden goed uitgelegd. - Per persoon kijkt hij hoe hij beste iets kan aanpakken. - Geeft complimenten wanneer je iets goed doet. Opmerking: Hij kan weleens een beetje geïrriteerd zijn als je het keer op keer fout doet, maar dit kan een drijfweer zijn om het de volgende keer beter te doen...
Datum : 09-10-17
Naam : Anouk Gorissen
Reactie : In één keer geslaagd dankzij Patrick! Bedankt voor de lessen en voor uw vertrouwen!
Datum : 11-10-17
Naam : Walid Farouk
Reactie : Beste Patrick van rijnen, Ik wil u bedanken voor alle leerzame lessen, ik heb veel geleerd en zal dat toepassen in het verkeer! Bedankt !!!
Datum : 15-10-17
Naam : Dico
Reactie : Bedankt Patrick voor alle leerzame en gezellige lessen. Goede rij-instructeur die ervoor zorgt dat jij veilig met je rijbewijs de weg op kan. Zeker aan te raden !
Datum : 15-10-17
Naam : Dirk van Doorn
Reactie : Goede instructeur, kan de leerling goed inschatten. soms wat direct maar dat was wel goed voor mij.
Datum : 15-10-17
Naam : Machteld
Reactie : Patrick is een goede en gezellige instructeur die altijd vertrouwen heeft in zijn leerlingen. Hij blijft rustig, let goed op wat een leerling nodig heeft en anticipeert daarop. Bedankt voor de goede zorgen en mijn rijbewijs!
Datum : 15-10-17
Naam : Marianne Ubbens
Reactie : Patrick is een fijne rij-instructeur die rustig blijft en mij vertrouwen gaf. Echt een aanrader! Bedankt voor de fijne lessen!
Datum : 27-10-17
Naam : Tommy viehoff
Reactie : Onwijs leuke en leerzame lessen gehad met instructeur Patrick. Naast dat de lessen erg waardevol waren en ik heb echt wat aan de tips die hij me heeft gegeven, je kan ook makkelijk met hem praten kalm en relaxt, hij neemt de tijd voor je. Het was een fijne auto om in te rijden. Tommy
Datum : 27-01-18
Naam : Jelle Hop
Reactie : hallo, ik heb al een aantal weken mijn rijbewijs dat ik in één keer heb gehaald. Ik heb een erg fijne tijd gehad tijdens het lessen. Patrick is een fijne instructeur die je duidelijk laat weten waar je aan toe bent. Hierdoor weet je wat je aandachtspunten zijn en kan je je daarin specialiseren. Zeker een aanrader en een goede prijs-kwaliteit verhouding! Alvast veel succes met lessen!
Datum : 27-01-18
Naam : Renate Oudijk
Reactie : Patrick is een erg fijne instructeur en legt alles goed uit! Zeker een aanrader! Een goede voorbereiding gehad op me rijexamen en zo dus ook gelijk in 1 keer geslaagd!
Datum : 13-02-18
Naam : Julia
Reactie : Erg goeie rijschool die erg eerlijk is over jouw manier van rijden. Altijd gezellig en serieus waar nodig. Hele goeie lessen gehad en veel geleerd. Top rijschool!
Datum : 15-02-18
Naam : Julian Perdijk
Reactie : Fijne lessen gehad waar ik veel aan had. Elke les ging zo snel voorbij! Bedankt voor alles!
Datum : 15-02-18
Naam : Simone
Reactie : Hele fijne en leerzame lessen gehad. Hierdoor ook in 1x mijn rijbewijs gehaald. Bedankt!!
Datum : 18-02-18
Naam : Machiel
Reactie : Een jaar gelest bij patrick. Altijd op flexibele tijden beschikbaar.
Datum : 04-04-18
Naam : Mark Hoogendoorn
Reactie : Leerzame en goede lessen gehad. Waardoor ik ook in 1 keer ben geslaagd! Echt een aanrader! Patrick bedankt!
Datum : 05-04-18
Naam :
Reactie :
Datum : 06-04-18
Naam : Amber
Reactie : Hele leuke en interessante lessen gehad bij Patrick, goede uitleg gehad en gaf mij veel vertrouwen in het autorijden. Ook met faalangst is dit zeker een aanbeveling!
Datum : 23-04-18
Naam : Ron Goudzwaard
Reactie : Fijne rijschool! Goede lessen gehad, en uiteidelijk geslaagd! Hartelijk dank!
Datum : 25-04-18
Naam : Daphne
Reactie : Patrick is een goede rij instructeur, met veel geduld!! Super bedankt!
Datum : 28-04-18
Naam : Esther
Reactie : Super rijschool. In 1 keer geslaagd door de fijne lessen, zeker een aanrader!
Datum : 29-06-18
Naam : Jochem van Dijk
Reactie : Altijd leerzame lessen gehad bij patrick. Goede rijinstructeur, telkens op tijd en mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Patrick is zeker een aanrader als je een goede isntructeur zoekt.
Datum : 19-07-18
Naam : pepijn
Reactie : Patrick is als rij-instructeur iedereen aan te bevelen, hij legt alles rustig en duidelijk uit, snel mijn rijbewijs gehaald en het heeft me al tot na de poolcirkel gebracht. Dankje Patrick!!!!!
Datum : 16-08-18
Naam : Corne van der Spek
Reactie : heb er meer dan er jaar over gedaan maar uiteindelijk toch gehaald. Bedankt Patrick voor de lessen en het geduld Gr Corne
Datum : 12-09-18
Naam : Corné van Schaik
Reactie : Goede lessen en een hoop gezelligheid in de auto. Geduldige instructeur en ik was blij dat hij tijdens examens mee ging. Bedankt Patrick!
Datum : 25-09-18
Naam : Marlies de Baare
Reactie : Altijd hele fijne lessen gehad, met veel tips, rust, aandacht maar bovenal ook gezelligheid! Hierdoor heb ik mijn rijbewijs dan ook in één keer kunnen halen. Heel erg bedankt :)
Datum : 12-10-18
Naam : Rosalyn
Reactie : De rijlessen zijn erg goed bevallen! Patrick is een professionele instructeur die herder en met veel geduld uitleg geeft. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden!
Datum : 22-01-19
Naam : Roy Lammerts van Bueren
Reactie : Goede rijschool! Aardige en rustige instructeur! Lessen waren goed. Altijd goede uitleg en tips over de handelingen die ik moest verrichten! Patrick bedankt!!
Datum : 24-01-19
Naam : Joël van Nieuwkoop
Reactie : Gezellige en vooral goede rijinstructeur. Ik kon al na 30 lessen met succes afrijden. Bedankt Patrick!
Datum : 15-03-19
Naam : Jacco
Reactie : Goede rijinstructeur. Zeker aan te bevelen. Ook in 1 keer geslaagd. Nogmaals bedankt!
Datum : 25-03-19
Naam : Micky
Reactie : Was altijd heel fijn rijden met Patrick, duidelijke uitleg. Daardoor in een keer mijn rijbewijs gehaald!
Datum : 27-03-19
Naam : Thomas
Reactie : Op een prettig manier lessen gehad en in 1x geslaagd!
Datum : 04-04-19
Naam : Sanne
Reactie : Super fijne en gezellige lessen gehad bij Patrick. Hij legt alles goed uit en met veel geduld. Een foutje maken is niet erg bij hem!! Hij corrigeert het op een fijne manier. in plaats van je nadrukkelijk te wijzen op je fout. Bedankt Patrick voor je vertrouwen!
Datum : 04-04-19
Naam : Marinka
Reactie : Hii Patrick, Heel erg bedankt voor alle fijne lessen door de goede en rustige uitleg! Door jou heb ik mijn examen in 1x kunnen halen na 25 lessen. Echt TOP! Groetjes, Marinka
Datum : 08-04-19
Naam : Maaike Hidding
Reactie : Geduldige en vriendelijke rijinstructeur. Zeker een rijschool die ik aanbeveel. Patrick bedankt!
Datum : 08-04-19
Naam : Michelle
Reactie : Hele leerzame en fijne lessen gehad! Nogmaals bedankt!
Datum : 18-05-19